Spa voordelen

Gezondheidsvoordelen bij het gebruik van een spa

Water is een noodzaak voor zo goed als al het leven op aarde en dat is meer dan waarschijnlijk één van de oorzaken waarom we ons van nature aangetrokken voelen tot water. Een andere reden is dat we ons in water gewichtsloos, dynamisch en zowel levenslustig als kalm voelen.

Een jacuzzi of spa is daarom de perfecte manier om te ontspannen en recupereren na een drukke intense dag.
Stap in de spa, laat je lichaam de warmte absorberen en voel je spieren beetje bij beetje meer ontspannen!

Er zijn een heleboel gezondheidsvoordelen bij het nemen van een warm bad of sessie in een spa. Van zodra het lichaam opwarmt zal de bloeddoorstroming al onmiddellijk verbeteren en zullen bloedvaten verwijden.
Een dalende bloeddruk, maar vooral een enorme afname van stress en pijn in de spieren- en gewrichten zijn een aantal van de gevolgen dat veel van de gebruikers ervaren na één of verschillende sessies in een Viskan spa.

Uw hottub of spa is ook een social-hub of bubbel-spa, en dat wil zeggen dat uw Viskan spa de beste gelegenheid geeft om meer quality time te spenderen met familie of vrienden, wat ook zijn positieve gevolgen heeft voor uw dagdagelijks geluk en de mindset. Vergeet de dagelijkse afleidingen, geniet van de warme rustgevende atmosfeer en voel hoe uw lichaam endorfine aanmaakt.. het beste en puurste ‘feel good’ middel!

Nog enkele voordelen van het gebuik van een Viskan jacuzzi of spa:
• Betere nachtrust
• Verlicht artritis – gewrichtsontstekingen
• Therapie voor Diabetes type 2 (vermindert het bloedsuiker niveau en verbetert de slaap)